Tennistraining

Inspire Tennisopleiding verzorgt de trainingen bij Tennisvereniging Osdorp. Er zijn trainingen voor alle niveaus en leeftijden. Je service leren plaatsen? Beter leren dubbelen? Met topspin spelen? Zij leren het je! 

Wees verzekerd van een plek en schrijf je snel in.

Tennistraining in de lente/zomer
De trainingen worden gegeven tussen 1 april en 30 september, van maandag t/m zaterdag. Je kunt privéles volgen, met z’n tweeën of in een groep van 4 of 8 personen. Buiten de trainingen om kun je natuurlijk zo vaak oefenen als je wilt. Goed om te weten: voor het volgen van tennistrainingen in de lente/zomer is een lidmaatschap van TV Osdorp verplicht. Ben je nog niet lid? Meld je dan hier aan.

Tennistraining in de winter

Training in de luchthal

In de winter kunnen tennistrainingen gevolgd worden in de luchthal van TV Osdorp. De hal is verlicht en verwarmd. De baanhuur voor de tennistraining in de luchthal zit in de prijs van de trainingen. Voor deze trainingen hoe je niet lid te zijn van de tennisvereniging.

Training op de buitenbanen

In beperkte mate kunnen tennistrainingen gevolgd worden op de buitenbanen. Je moet hiervoor wel winterlid van TV Osdorp zijn. Informatie over het winterlidmaatschap vind je vanaf eind september op onze website.