Lidmaatschap en contributie 2024

Iedereen is welkom bij TV Osdorp. Of je nu wilt kennismaken met tennis, een beginner bent of juist een ervaren tennisser: je kunt direct lid worden. We hebben geen wachtlijst.

Leden kunnen van 1 april tot en met 31 oktober buiten tennissen. Daarnaast kun je het hele jaar, dus van 1 januari t/m 31 december, deelnemen aan toernooien en kampioenschappen van TV Osdorp en open toernooien van andere tennisverenigingen.

Word lid vóór 1 mei en ontvang 10% korting op je lidmaatschap 2024

Je komt in aanmerking voor de korting op je junior-, senior- of daglidmaatschap als je de afgelopen 2 jaren niet lid was van TV Osdorp 

 

Als je in de wintermaanden, van november t/m maart, bij ons buiten wilt tennissen kun je een winterlidmaatschap afsluiten.

Diverse lidmaatschapsvormen
Je kunt kiezen uit diverse lidmaatschapsvormen, zoals een daglidmaatschap of volledig lidmaatschap. Junioren zijn geboren in 2007 of later, jongsenioren tussen 2001-2006, en senioren in 2000 of langer geleden. 

Kies het lidmaatschap dat bij je past.


 


 

Tennisvereniging Osdorp rekent geen inschrijfgeld en je hebt geen bardienst.

Gezinskorting 
Een kind ontvangt korting op het lidmaatschap indien een ouder ook lid is.
Is het kind geboren in 2013 of later dan bedraagt de korting 50%.
Bij een geboortedatum tussen 2007-2012 is de korting 25%.
Een kind kan maar van één ouder korting ontvangen (ouder/kind-combinatie).

Lid worden na april
Als je na april lid wordt, dan berekenen we de contributie naar evenredigheid per 1e van de maand van aanmelding.

Hulp bij lage inkomens
Wanneer je een laag inkomen hebt kan het Jeugdfonds Sport Amsterdam misschien helpen met het betalen van de contributie.

**) Voorwaarden competitielidmaatschap

  1. Het competitielidmaatschap betreft alleen de voorjaarscompetitie.

  2. Per competitieteam mogen maximaal 2 personen het competitielidmaatschap hebben.

  3. Het competitielidmaatschap is bedoeld om een team - indien nodig of gewenst - aan te vullen met een speler die geen (jong)senior-, dag- of juniorlidmaatschap van TV Osdorp heeft. Het geldt alleen voor de voorjaarscompetitie, dus voor de periode april tot en met begin juni (laatste inhaaldag van de competitie). In die periode mag je gebruikmaken van de tennisbanen voor trainingen met het competitieteam en deelnemen aan toernooien en activiteiten van TV Osdorp. Na afloop van de voorjaarscompetitie word je uitgeschreven als TV Osdorp-lid van de KNLTB, tenzij je besluit om lid te worden van TV Osdorp.