Toernooien, competities en activiteiten

Openingstoernooi 
zaterdag eind maart / begin april

Pannenkoeken-toernooi 
Datum voor 2024 volgt nog

hulp in de keuken bij het pannekoekentoernooi

Ouder-kind toernooi
Datum voor 2024 volgt nog

Lijkt het je leuk om met je vader, moeder (of opa, oma, tante of oom) te tennissen? Doe dan mee met het TV Osdorp ouder/kind tennistoernooi.

Het ouder/kind tennistoernooi is een gezelligheidstoernooi, waarbij een kind (t/m 18 jaar) samen met een volwassene een dubbelteam vormt. 

 

Competitie

Klik hier voor informatie over de KNLTB competitie!
De voorjaarscompetitie loopt van april t/m juni en de najaarscompetitie wordt in september - oktober gespeeld.

Bij TV Osdorp hopen we dat alle kinderen die lid zijn ook meedoen aan de competitie. Je zit tenslotte ‘op tennis’ en niet alleen ‘op tennisles’. Tijdens de competitie oefen je wat je in de lessen geleerd hebt, word je steeds beter in tennis en leer je andere kinderen kennen. Je wordt ingedeeld op basis van leeftijd en tennisniveau en er worden teams geformeerd. We doen dit samen met Inspire Tennisopleiding.

Bij de jongste kinderen gaat het vooral om het lekker meedoen en oefenen. Maar hoe ouder je wordt, hoe liever je misschien wil winnen. Het uitgangspunt blijft natuurlijk altijd het plezier en de sportiviteit.

Je ontvangt uitnodigingen voor de activiteiten via je je mail. Blijf ook op de hoogte via onze Facebook pagina.

 

Vrijwilligers gezocht

We zijn altijd op zoek naar ouders die de jeugdcommissie willen ondersteunen. De jeugdcommissie bestaat uit een gezellige en gedreven club ouders die de taken onderling verdelen. Stuur ons een berichtje naar [email protected] als je mee wilt doen!