Toernooien en activiteiten

zaterdag eind maart 2020
Openingstoernooi 

Datum voor 2020 volgt nog
Pannenkoeken-toernooi 

hulp in de keuken bij het pannekoekentoernooi

Datum voor 2020 volgt nog
Ouder-kind toernooi

Lijkt het je leuk om met je vader, moeder (of opa, oma, tante of oom) te tennissen? Doe dan mee met het TV Osdorp ouder/kind tennistoernooi.

Het ouder/kind tennistoernooi is een gezelligheidstoernooi, waarbij een kind (t/m 18 jaar) samen met een volwassene een dubbelteam vormt. 

De inschrijfkosten zijn €10,- per dubbelteam. Hiervoor zorgen we voor prijzen, lekkere hapjes en wat drinken.

Het toernooi is van ca. 10.00 -12.00 voor de jongste kinderen (Rood en Oranje) en van ca. 12.30 - 17.00 voor de oudere kinderen (Groen en Geel).

Afhankelijk van de sterkte en tenniservaring worden er groepjes ingedeeld. Op deze dag staat plezier voorop, het gaat om de kinderen, de ouders passen hun niveau aan.

In de zomervakantie organiseert Tennis op Maat een Tenniskamp op de club; lekker de hele week tennissen.

Naast deze activiteiten doet onze jeugd ook mee aan de Jeugdcompetitie
Alle kinderen tot en met 11 jaar worden door ons ingedeeld. Dit zijn de Tenniskids van TV Osdorp. Ben je 12 jaar of ouder dan vorm je zelf een competitieteam. Natuurlijk willen we jullie er ook bij helpen. 

Je ontvangt uitnodigingen voor de activiteiten via je je mail. Blijf ook op de hoogte via onze Facebook pagina.

 

Vrijwilligers gezocht

We zijn altijd op zoek naar ouders die de jeugdcommissie willen ondersteunen. De jeugdcommissie bestaat uit een gezellige en gedreven club ouders die de taken onderling verdelen. Stuur ons een berichtje naar jeugdcomissie@tvosdorp.nl als je mee wilt doen!