Binnenbanen - Algemeen

Baanhuur Luchthal Winterseizoen 2022-2023  

Het is vanaf nu weer mogelijk een baan te reserveren voor het komende winterseizoen. Mocht binnen tennis vanwege coronamaatregelen van de overheid voor een bepaalde periode niet mogelijk zijn, dan wordt de reeds betaalde baanhuur over die periode terugbetaald. De huurders lopen dus geen financieel risico. Dit geldt ook voor de wintercompetitie en de toss.    

De luchthal  

In het winterseizoen beschikken we over een luchthal met hierin 4 Red-courtbanen. De eigenschappen hiervan zijn bijna gelijk aan gravel dus een hoog speelcomfort. Je kunt hierop perfect glijden en bewegen en het spelen is daardoor minder belastend voor spieren en gewrichten. De hal wordt verlicht met LED lampen,  en wordt ivm de sterk gestegen energieprijzen minimaal verwarmd. De hal is heel comfortabel om ook buiten het zomerseizoen door te spelen. Voor en na het tennissen is het clubhuis geopend voor een hapje of een drankje.

Opening

De luchthal is geopend van zaterdag 1 oktober 2022 t/m zondag 26 maart 2023.

Vrijdag 23 december is de kantine gesloten. De luchthal en de toiletten in het clubhuis zijn wel open.
Van zaterdag 24 december 2022 tot en met zondag 1 januari 2023 zijn het clubhuis en de luchthal gesloten. 

Huurmogelijkheden

De banen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen lid te zijn van Tennisvereniging Osdorp. 
De banen kunnen op contract gehuurd worden voor het hele seizoen, of incidenteel in losse verhuur, zie voor verdere uitleg de desbetreffende pagina's: 

Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen via de mail: [email protected]