Binnenbanen - Algemeen

Baanhuur Luchthal Winterseizoen 2021-2022 

Door de versoepeling van de coronamaatregelen zijn binnensporten weer toegestaan.  Komend winterseizoen is de luchthal dan ook gewoon open.  Het is vanaf nu weer mogelijk een baan te reserveren voor het hele seizoen. Mocht de overheid in de loop van het winterseizoen besluiten dat binnen-tennissen voor een bepaalde periode toch niet is toegestaan, dan wordt de reeds betaalde baanhuur over die periode terugbetaald. De huurders lopen dus geen financieel risico. Dit geldt ook voor de wintercompetitie en de toss.  

De luchthal  

In het winterseizoen beschikken we over een luchthal met hierin 4 Red-courtbanen. De eigenschappen hiervan zijn bijna gelijk aan gravel dus een hoog speelcomfort. Je kunt hierop perfect glijden en bewegen en het spelen is daardoor minder belastend voor spieren en gewrichten. De hal is verlicht en verwarmd en zeer comfortabel om ook buiten het zomerseizoen door te spelen. Voor of na het tennissen is het clubhuis geopend voor een hapje of een drankje.

Opening

De luchthal is geopend van vrijdag 1oktober 2021 t/m zondag 27 maart 2022. Van vrijdag 24 december 2021 tot en met zaterdag 1 januari 2022 zijn het clubhuis en de hal gesloten.

Huurmogelijkheden

De banen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen lid te zijn van Tennisvereniging Osdorp.  Je kunt één of meer banen huren voor het hele seizoen op een vaste dag en tijd (contracten) of incidenteel (losse verhuur). Zie voor verdere uitleg de desbetreffende pagina's: 

Losse verhuur

Contracten

Tossen

Wintercompetitie

Met vragen kun je altijd contact opnemen via de mail: [email protected]