Binnenbanen - Algemeen

Baanhuur Luchthal Winterseizoen 2023-2024 

Het is vanaf nu weer mogelijk een baan te reserveren voor het komende winterseizoen. Mocht binnen tennis vanwege coronamaatregelen van de overheid voor een bepaalde periode niet mogelijk zijn, dan wordt de reeds betaalde baanhuur over die periode terugbetaald. De huurders lopen dus geen financieel risico. Dit geldt ook voor de wintercompetitie en de toss.    

De luchthal  

In het winterseizoen beschikken we over een luchthal met hierin 4 Red-courtbanen. De eigenschappen hiervan zijn bijna gelijk aan gravel dus een hoog speelcomfort. Je kunt hierop perfect glijden en bewegen en het spelen is daardoor minder belastend voor spieren en gewrichten. De hal wordt verlicht met LED lampen,  en wordt ivm de sterk gestegen energieprijzen minimaal verwarmd. De hal is heel comfortabel om ook buiten het zomerseizoen door te spelen. Voor en na het tennissen is het clubhuis geopend voor een hapje of een drankje.

Opening

De luchthal is geopend van zaterdag 30 september 2023 t/m zondag 24 maart 2024.

Van zondag 24 december 2023 tot en met maandag 1 januari 2024 zijn Tennisvereniging Osdorp en de luchthal gesloten. 

Huurmogelijkheden

De banen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen lid te zijn van Tennisvereniging Osdorp. 
De banen kunnen op contract gehuurd worden voor het hele seizoen, of incidenteel in losse verhuur, zie voor verdere uitleg de desbetreffende pagina's: 

Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen via de mail: [email protected]