Binnenbanen - Algemeen

Baanhuur Luchthal Winterseizoen 2020-2021  

De luchthal en het clubhuis zijn in verband met coronamaatregelen gesloten tot en met 8 februari 2021.

Het is mogelijk om een baan te reserveren voor het hele seizoen of, als het winterseizoen al is begonnen, voor de resterende maanden.

Mocht de overheid in de loop van het winterseizoen besluiten dat binnen-tennissen voor een bepaalde periode niet is toegestaan, dan wordt de reeds betaalde baanhuur over die periode terugbetaald. De huurders lopen dus geen financieel risico. Dit geldt ook voor de wintercompetitie en de toss.    

De luchthal  

In het winterseizoen beschikken we over een luchthal met hierin 4 Red-courtbanen. De eigenschappen hiervan zijn bijna gelijk aan gravel dus een hoog speelcomfort. Je kunt hierop perfect glijden en bewegen en het spelen is daardoor minder belastend voor spieren en gewrichten. De hal is verlicht en verwarmd en zeer comfortabel om ook buiten het zomerseizoen door te spelen. Voor of na het tennissen is het clubhuis geopend voor een hapje of een drankje.

Opening

De luchthal is geopend van maandag 28 september 2020 t/m zondag 21 maart 2021. Van donderdag 24 december 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021 zijn het clubhuis en de hal gesloten.

Huurmogelijkheden De banen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen lid te zijn van Tennisvereniging Osdorp. We kennen de volgende mogelijkheden, zie voor verdere uitleg de desbetreffende pagina's:

Losse verhuur

Contracten

Tossen

Wintercompetitie

Met vragen kun je altijd contact opnemen via de mail: [email protected]