Toernooien, competities en activiteiten

Het hele jaar door organiseren we toernooien en andere tennisactiviteiten. In de jaarkalender vind je het overzicht.

Naast eendaagse evenementen als het Openingstoernooi, het Pinkstertoernooi en Ladies Day, zijn er wekelijkse activiteiten en grotere toernooien. Wil je vooral met plezier tennissen of wil je er stevig tegenaan? Kies het toernooi, de competitie of activiteit die bij je past.

Tossen
Vrijheid, blijheid! Tossen is een simpele manier om andere spelers te leren kennen. Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend wordt er van 9.00 - 13.00 uur getosst. Op maandagavond is er tossen van 19.00 - 23.00 uur (hiervoor moet je wel volledig lid zijn). Je hoeft je niet aan te melden en wordt per partij ingedeeld.

KNLTB Voorjaars- en najaarscompetitie
Elk jaar organiseert de KNLTB voor junioren en senioren (volwassenen) een voorjaars- en najaarscompetitie. Wij bieden deze leuke en gezellige competitie ook aan voor onze leden waarbij je uitkomt voor TV Osdorp en tegen andere verenigingen in Nederland speelt.

Naast de reguliere voorjaarscompetitie kan je ook nog in mei en juni op woensdagavond een (extra) competitie spelen, de Zomeravondcompetitie. Let op, hier gelden specifieke (spel)regels voor!

We hebben een aparte pagina die alle competitie informatie beschrijft:
 

Interne competitie
De interne competitie begint na de KNLTB voorjaarscompetitie ergens halverwege juni. Je speelt een aantal wedstrijden tegen clubgenoten van je eigen niveau


Wintercompetitie
Van oktober t/m maart vindt op zondagmiddag een gezellige wintercompetitie plaats in de luchthal van TV Osdorp. Ook leden van andere clubs zijn welkom. Er is geen lidmaatschap van TV Osdorp verplicht.
Ieder team bestaat uit minimaal 2 heren en 2 dames. De teams spelen tegen elkaar in 12 rondes waarbij om de week 4 partijen worden gespeeld: een damesdubbel, een herendubbel en twee mixdubbels.


Osdorp OPEN 

Een jaarlijks officieel KNLTB toernooi gespeeld in week 29 (meestal rond de derde week van juli), het toernooi begint op zaterdag en zondag, ook wel voorweekend genoemd, en duurt t/m zondag de week erop. In de weekenden wordt vanaf 09:00 tot ongeveer 18:00 gespeeld en doordeweeks wordt er vanaf 17:00 gespeeld tot ongeveer 23:00. Bij het inschijven kan je altijd een aantal verhinderingen opgeven waarop je niet beschikbaar bent.
Dit is een toernooi met een KNLTB licentie wat betekent dat je prestaties meetellen voor je rating bij de KNLTB. Het gaat dus om het 'eggie', maar natuurlijk staat plezier en lol bovenaan bij dit toernooi! Er zijn elk jaar meer dan 200 deelnemers waarbij spelers en speelsters van heinde en verre komen om mee te doen

Naast alle wedstrijden worden er ook daghappen geserveerd en zijn er de gehele week feestelijke activiteiten waaronder de vrijdagfeestavond met gratis BBQ voor de deelnemers en de Inspire Top Tennis Tie-break Battle, waarbij 9 spelers uit de top van Nederland van niveau 1 en 2 tegen elkaar strijden in super tiebreaks om de felbegeerde Inspire wisselbokaal te winnen.