Wintercompetitie seizoen 2023-2024

Wil jij in de maanden oktober t/m maart om de week wedstrijden op zondagmiddag spelen in teamverband? Dan is de wintercompetitie iets voor jou! 

Opgeven kan per team van minimaal 2 heren en 2 dames. Er is geen lidmaatschap van TV Osdorp verplicht, dus ook leden van andere clubs zijn welkom. De kosten per team bedragen  € 492,-  voor de hele wintercompetitie. 

Bij voldoende deelname worden de teams in twee groepen ingedeeld en spelen om de week tegen elkaar in 12 speelrondes in de periode 8 okt – 17 dec en 7 jan -17 mrt. Per ronde worden 4 partijen gespeeld: een damesdubbel, een herendubbel en twee mixed dubbels. Per middag speel je tussen 13:00 en 17:00 uur telkens 2 wedstrijden van een uur. Tussen de wedstrijden zit een uur pauze.

Naar aanleiding van de inschrijvingen gaan we de teams zo veel mogelijk op sterkte indelen. Om het spel voor iedereen te bevorderen kan de wedstrijdleiding besluiten tot een andere indeling. Waarschijnlijk vindt er ergens halverwege de competitie een eventuele promotie of degradatie plaats.  

Aanmelden:

Als jij zin en tijd hebt om aan deze wintercompetitie mee te doen, geef je dan vóór 29 september samen met je team op door een mail te sturen naar [email protected]

Vol = vol. Vermeld duidelijk de volledige namen van de teamleden en de desbetreffende speelsterktes. Bedenk ook een leuke naam voor jullie team.

Speeldata: 

Zondag 8 en 22 oktober, 5 en 19 november, 3 en 17 december,  7 en 21 januari, 4 en 18 februari, 3 en 17 maart.