Wintercompetitie 2019-2020

Na het succes van vorig jaar organiseren wij komende winter weer een gezellige competitie in de luchthal van TV Osdorp! De opzet van de competitie is gelijk aan vorig jaar en wordt gespeeld op zondagmiddag. Opgeven kan per team van minimaal 2 heren en 2 dames. Er is geen lidmaatschap van TV Osdorp verplicht, dus ook leden van andere clubs zijn welkom.

De teams spelen tegen elkaar in 12 speelrondes in de periode oktober tot en met maart. Per ronde worden 4 partijen gespeeld: een damesdubbel, een herendubbel en twee mixdubbels. Naar aanleiding van de inschrijvingen gaan we de teams zo veel mogelijk per sterkte indelen zodat iedereen leuke partijen speelt. Bij voldoende inschrijvingen vindt er halverwege de competitie een promotie/degradatie plaats. De  kosten voor de wintercompetitie zijn € 384,- per team voor de hele winter.

Heb jij zin om in de winter weer een lekker balletje te slaan, geef je dan samen met je team op door een mail te sturen naar [email protected]. (Met daarin de namen en speelsterktes van alle teamleden.)

Groetjes, Willeke & Harry

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 611 7219

TV Osdorp

Han Hollanderlaan 1
1067 BB Amsterdam