Jeugdfonds Sport Amsterdam

Tennis een dure sport?

We houden onze prijzen zo laag mogelijk. Zo kunnen veel jongeren leren tennissen. Nieuwe jeugdleden die tennislessen volgen, ontvangen gratis een tennisracket! Ben je lid van Tennisvereniging Osdorp, dan mag je iedere dag tennissen. Zo vaak je wilt!

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam biedt financiële steun

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam (voorheen Jeugdsportfonds Amsterdam) geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport het lidmaatschap (contributie), de tennislessen en in bepaalde gevallen de sportspullen tot een maximum van € 300 per kind per jaar.

Met steun van het Jeugdfonds Sport Amsterdam is het dus mogelijk om te tennissen en lessen te volgen bij Tennisvereniging Osdorp.

Hoe werkt het?

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar.

Ouders/verzorgers kunnen geen rechtstreekse aanvraag indienen bij Jeugdfonds Sport. Dit kan alleen gedaan worden door een tussenpersoon. De tussenpersoon is professioneel betrokken bij de opvoeding en verzorging van het kind. Denk hierbij aan een leerkracht (basis- en middelbare school), jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, sportbuurtcoach, huisarts of een maatschappelijk werker. Deze professionals kunnen online een aanvraag voor een kind indienen.

Twee stappen

Stap 1: Kijk op de website van het Jeugdfonds Sport Amsterdam  voor informatie over de regelingen en om contact op te nemen. Goed om te weten: het verenigingsnummer van Tennisvereniging Osdorp is 01925.

Stap 2: Is de aanvraag ingediend bij het Jeugdfonds Sport Amsterdam? Neem dan contact op met de ledenadministratie van Tennisvereniging Osdorp via [email protected] en laat weten voor wie de aanvraag is ingediend.