Battle of the West za 7 september

01 juni 2024

 

Howdy TVO’ers, 

De return van onze clubbattle met TV Geuzenveld is nabij!  Alle TV Osdorp leden worden opgeroepen om mee te strijden om de beker naar TVO terug te halen! 
Je merkt het aan alles. De sfeer is gespannen tussen TV Osdorp en T.V. Geuzenveld sinds de Geuzenvelders de leiding hebben genomen in The Battle Of The West 2023 afgelopen maart.

Na de 1e speeldag bij Geuzenveld heeft TVO een  mooie voorsprong van x punten! De bokaal gaat naar de club die over deze twee edities heen de meeste punten heeft behaald. Het mooiste van alles is: jij kunt het verschil maken voor jouw vereniging en de bokaal mee naar (club)huis nemen doordat jij met scherp slaat.

Wie, wat, waar?

Locatie: TV Osdorp

Datum: Zaterdag 7 september 2024

Wedstrijdtijden: 09.00-17.00 uur

Je speelt in de ochtend of in de middag Je speelt 2 wedstrijden: Single, Dubbel en / of Mix Je schrijft je individueel in en we koppelen je aan een partner, waarbij we kijken naar sterkte en (waar mogelijk) rekening houden met voorkeur. 

Kosten: € 9,00  p.p. inclusief lunch en hapjes 

Na afloop gaan we natuurlijk weer naborrelen en zijn we bezig om ook lekker live muziek te regelen om de overwinning extra hard te vieren! 

LET OP: er zijn slechts 40 plekken per vereniging te vergeven en vol = vol. Schrijf je dus snel in door op Inschrijfformulier Battle of the West te klikken (zie je mail).

Op dit moment staat de fameuze Battle of the West-bokaal te fonkelen in de prijzenkast van T.V. Geuzenveld. Zal deze dit jaar verhuizen of blijft ‘ie staan waar ‘ie staat?

Game on! See y’all!

The Battle of the West-team,
John, James,Karin,  Robbert, Annelies en Remco Vragen?

Mail ons op: [email protected]

Enter the saloon en schrijf je nu in voor the Battle of the West! 

 

Howdy, dear members of TV Osdorp

 

Nieuwscategorieën