Toernooien en activiteiten

Het hele jaar door organiseren we toernooien en andere tennisactiviteiten. In de jaarkalender vind je het overzicht.

Naast eendaagse evenementen als het Openingstoernooi, het Pinkstertoernooi en Ladies Day, zijn er wekelijkse activiteiten en grotere toernooien. Wil je vooral met plezier tennissen of wil je er stevig tegenaan? Kies het toernooi dat bij je past.

Tossen
Vrijheid, blijheid! Tossen is een simpele manier om andere spelers te leren kennen. Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend wordt er van 9.00 - 13.00 uur getosst. Op maandagavond is er tossen van 19.00 - 23.00 uur (hiervoor moet je wel volledig lid zijn). Je hoeft je niet aan te melden en wordt per partij ingedeeld.

Interne competitie

De interne competitie begint na de KNLTB voorjaarscompetitie ergens halverwege juni.

Je speelt een aantal wedstrijden tegen clubgenoten van je eigen niveau

Vragen:


Wintercompetitie
Van oktober t/m maart vindt op zondagmiddag een gezellige wintercompetitie plaats in de luchthal van TV Osdorp. Ook leden van andere clubs zijn welkom. Er is geen lidmaatschap van TV Osdorp verplicht.
Ieder team bestaat uit minimaal 2 heren en 2 dames. De teams spelen tegen elkaar in 12 rondes waarbij om de week 4 partijen worden gespeeld: een damesdubbel, een herendubbel en twee mixdubbels.


Osdorp OPEN

Een jaarlijks toernooi waar het echt om de punten gaat. Je prestatie telt mee voor je rating (speelsterkte) bij de KNLTB. Aan dit goed bezochte toernooi doen leden mee van TV Osdorp en andere tennisverenigingen. Het is steeds weer een spannend en feestelijk evenement.

 

Voorjaars- en najaarscompetitie

Junioren en senioren komen voor TV Osdorp uit in de door de KNLTB georganiseerde voorjaars- en najaarscompetitie. Er zijn verschillende competitievormen, afhankelijk van de speelsterkte, de samenstelling van het team en/of de leeftijd van de spelers.Je kunt bij ons je eigen team samenstellen. Nieuwe competitieteams zijn altijd welkom.