Tennislessen

Onze tennislessen worden verzorgd door de enthousiaste leraren van Tennisschool Tennis Op Maat. Er zijn lessen voor alle niveaus en leeftijden. Je service leren plaatsen? Beter leren dubbelen? Met topspin spelen? Zij leren het je! 

Wees verzekerd van een plek en schrijf je hier snel in.

Lekker tennissen in de lente/zomer
De lessen worden gegeven tussen 1 april en 30 september, van maandag t/m vrijdag. Je kunt privéles volgen, met z’n tweeën of in een groep van 4 of 8 personen. Buiten de lessen om kun je natuurlijk zo vaak oefenen als je wilt. Goed om te weten: voor het volgen van tennislessenin de lente/zomer is lidmaatschap van TV Osdorp verplicht. Ben je nog niet lid? Meld je dan hier aan.

Tennisles in de winter
In de winter kunnen tennislessen gevolgd worden in de luchthal van TV Osdorp. De hal is verlicht en verwarmd. Het is in de winter niet verplicht om lid van de tennisvereniging te zijn.

Meer informatie over Tennisschool Tennis Op Maat, de tennisleraren, de lessen en  andere tennisactiviteiten vind je op de website van Tennis op Maat
Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar
[email protected]

Lesdata Winter 2019/2020 Zie hiervoor het overzicht.

 

Onze tennisleraren

Dennis Roggeveen

Ik ben 31 jaar en geef zo’n 10 jaar les aan jong en oud, van beginners tot de wat meer gevorderde tennissers (niveau 4-9). Ondanks dat ik veel uur per week lesgeef, ben ik zelf ook nog actief met competitie en wedstrijden. Ik kom nu uit voor tennisclub De Gouw in Zaandam waar wij hoofdklasse spelen. Naast het lesgeven op de baan zet ik mij actief in om de tennissport te promoten op verschillende basisscholen.

Ik hoop jullie allemaal bij TV Osdorp te zien en te spreken en als er vragen zijn kom dan gerust.

Quote van de dag: I love the winning, I can take the losing, but most of all I love to play!

Ardie Dumais

Vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik al met sport bezig: hardlopen, fitness, zwemmen en natuurlijk vooral tennis. In Indonesië, waar ik geboren ben, heb ik op nationaal niveau volleybal gespeeld, maar uiteindelijk heb ik toch voor tennis gekozen. Ik speel competitie in het eerste herenteam bij tennisvereniging ATC Sloterplas. Sinds de oprichting van de Tennisschool werk ik met veel plezier bij Tennis Op Maat. Ik vind het een uitdaging om zowel jeugd als volwassenen op een enthousiaste manier beter te leren tennissen. Tot ziens op de tennisbaan!