Zondag een saaie dag?

18 juli 2022


Wintercompetitie

Wil jij in de maanden oktober t/m maart om de week op zondagmiddag wedstrijden spelen in teamverband? Dan is de wintercompetitie iets voor jou!  Opgeven kan per team van minimaal 2 heren en 2 dames. Er is geen lidmaatschap van TV Osdorp verplicht, dus ook leden van andere clubs zijn welkom.

De kosten per team bedragen € 468 voor de hele wintercompetitie. Meedoen kan vanaf 17 jaar.  

De teams worden ingedeeld in twee groepen en spelen om de week tegen elkaar in 12 speelrondes in de periode oktober 2022 – maart 2023. Per ronde worden 4 partijen gespeeld: een damesdubbel, een herendubbel en twee mixed dubbels.

Je speelt tussen 13.00 en 17.00 uur telkens 2 wedstijden van een uur. Tussen de wedstrijden zit een uur pauze. Naar aanleiding van de inschrijvingen gaan we de teams zo veel mogelijk op sterkte indelen. Bij voldoende inschrijvingen vindt er ergens halverwege de competitie een eventuele promotie of degradatie plaats.  

Aanmelden

Heb jij zin en tijd om aan deze wintercompetitie mee te doen, geef je dan samen met je team op door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld duidelijk de volledige namen van de teamleden en de desbetreffende speelsterktes. Bedenk ook een leuke naam voor jullie team. 

Nieuwscategorieën