Zomeravondcompetitie

02 februari 2019


Vind jij 7 speeldagen tijdens de Voorjaarscompetitie veel te weinig? Meld je dan aan voor de Zomeravondcompetitie! Deze competitie wordt gespeeld op woensdagavond (vanaf 19.00 uur) in mei en juni en kan naast de Voorjaarscompetitie gespeeld worden. Er zijn minimaal vier spelers per team nodig. Elk team speelt per avond vier dubbelpartijen.

Iedereen kan meedoen aan de zomeravondcompetitie. Of je nu net bent begonnen of al jarenlang meedoet, er is een competitie voor elk niveau. Er is ook een 8&9 competitie voor nieuwe en beginnende tennissers!

Speeldata:
De zomeravondcompetitie van 2019 start in mei, telt 7 speeldagen en loopt tot eind jun en wordt gespeeld op de woensdagavond vanaf 19:00 uur. De speeldate zijn: 15, 22, 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni.

Compact Spelen:
Voor de zomeravondcompetitie geldt Compact Spelen: bij de 40-40 stand wordt er gebruik gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS). Ook wordt er een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de derde set en wordt op MijnKNLTB.nl ingevoerd als 10-6 of 11-13.

Kosten:
Vanuit de KNLTB zijn er standaard kosten verbonden aan het spelen van competitie, deze bedragen €37,71 per team. Daarnaast zijn er (afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden) kosten voor de benodigde tennisballen.

N.B. Terugtrekking van het team na het verlopen van de inschrijfperiode zal door de KNLTB worden beboet met een bedrag tussen €115 en €225. Mocht er iemand van het team op het laatste moment uitvallen, laat het ons dan weten. In overleg weten we vast een vervanger te vinden!

Let op! Aanmelden kan t/m 3 maart 2019 23:59.

Je kunt je als team opgeven of alleen. KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN! In het inschrijfformulier vind je alle mogelijke competitiesoorten die wij aanbieden.

Als je meer wilt weten over de zomeravondcompetitie neem een kijkje op de website van de KNLTB.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je ook altijd mailen naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6117219

TV Osdorp

Han Hollanderlaan 1
1067 BB Amsterdam