Wintertennis in de luchthal: de mogelijkheden op een rij

23 augustus 2018


In het winterseizoen lekker tennissen? Dat kan! TV Osdorp beschikt over een luchthal met 4 Advantage RedCourt gravelbanen (baan 7-10). De hal is verlicht en verwarmd, dus zeer comfortabel om ook na het zomerseizoen te blijven tennissen. Je kunt in het clubhuis terecht voor een hapje of een drankje. Om in de luchthal te kunnen tennissen hoef je niet lid te zijn van TV Osdorp. Het tennissen in de luchthal valt niet binnen het lidmaatschap.
Onze luchthal is geopend van zaterdag 29 september 2018 t/m zondag 24 maart 2019 *.
 
 Er zijn volop mogelijkheden om in de luchthal te tennissen: 

  1. Vaste baanverhuur: je huurt op een vast tijdstip een baan met een groep medespelers (leden of niet-leden). Alle info vind je hier: Baanverhuur luchthal en de beschikbare banen op dit moment voor vaste verhuur.
  2. Losse verhuur: heb je geen zin om je vast te leggen voor het hele winterseizoen, maar wil je wel af en toe tennissen? Lees alle info over losse verhuur in de winter. 
  3. Wintercompetitie: dubbel- en mixdubbelwedstrijden spelen met je team tegen andere teams over 12 speelrondes, om de week op de zondagen. Info en inschrijven voor de Wintercompetitie 2018 is open voor leden en niet-leden van TV Osdorp. 
  4. Smashing Saturday: in de winter organiseren we 6 zaterdagavondtoernooien met heerlijk eten en steeds een ander thema. 3 x 45 minuten dubbelwedstrijden op jouw niveau. Meer info over de speeldata volgt binnenkort. Open voor leden en niet-leden. 
  5. Tossen: op maandag- en woensdagochtend wordt er getosst. De opzet is anders dan in de zomermaanden. Kan je in de zomer onaangekondigd deelnemen aan de toss, in de winter - als we minder banen hebben (4 ipv 10) - neem je een abonnement op een vaste dag en tijd, een 10-rittenkaart of informeer je per keer of er een plek vrij is. Lees verder.
  6. Tennislessen: volg in de luchthal tennislessen bij Tennisschool Tennis op Maat. De verschillende lesvormen en prijzen, voor jeugd en volwassenen, vind je hier: Lessen in de winter 2018-2019 Jeugdleden die in 2019 lid zijn van TV Osdorp krijgen € 50 korting op de lessen in de winter.

 *Van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 zijn het clubhuis en de hal gesloten ivm de feestdagen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6117219

TV Osdorp

Han Hollanderlaan 1
1067 BB Amsterdam