Update Corona Virus: blaashal en park t/m 6 april gesloten

15 maart 2020


(For english please scroll down) 

Update : 15-3-2020

Met ingang van maandag 16 maart is het tennispark volledig gesloten. Om zoveel mogelijk risico's weg te nemen van vespreiding van het virus en het welzijn van onze vrijwilligers en bezoekers, hebben wij besloten om t/m 6 april het park te sluiten inclusief de tennishal en de kantine. 

Dit betekent dat alle baanreserveringen en alle tennislessen in de luchthal komen te vervallen. Wij zullen de huurders van de banen en tennisleraren hierover informeren. 

Momenteel kunnen wij nog niet vaststellen wat de verdere gevolgen zijn voor de start van het zomerseizoen en de geplande tennisevenementen. 

Wij blijven de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend volgen en updates sturen zodra er meer bekend wordt vanuit de overheid en tennisbond. Op de achtergrond proberen wij zoveel mogelijk ons voor te bereiden om klaar te zjn als het verantwoord is om weer open te gaan.

Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte in de komende weken en vragen wij iedereen om de richtlijnen van het RIVM te volgen en te handelen in het belang van een ieder en elkaar.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op: [email protected] 

Een sportieve en warme groet van het bestuur van TV osdorp en Stichting Tennis Osdorp

 

English version

From Monday March 16 our tennis facilities  (park, indoor hall and club home) will be fully closed. To avoid any risks of spread of the coronavirus and for the wellbeing of our volunteers and visitors this closure will last until at least April 6th.

This means all court rentals and tennis lessons will be cancelled until that date. We will inform the persons who made bookings and the tennis teachers accordingly.  

At this moment we cannot assess further impact of the virus and measures on the start of the summer season and planned tennis events. 

We will monitor the situation on a daily basis and send out updates when we know more. In the background we will make preperations to ensure we can restart the season when the situation allows it.  

We wish you all the best in these challenging times, stay safe and keep the health regulations in mind to protect yourself and others. 

Questions can be directed to: [email protected] 

Best wishes from the team at
TV osdorp en Stichting Tennis Osdorp

 

Nieuwscategorieën