TV Osdorp versus TV Geuzenveld: zondag 28 april & zaterdag 31 augustus

01 april 2019


Dit jaar dagen wij onze tennisburen uit in een heuse tennisbattle!

We gaan een uit- en een thuiswedstrijd spelen, waarin we strijden om de 'Battle of the West'-wisselbokaal. Deze wordt uitgereikt aan de vereniging met de meest gewonnen wedstrijden. Dus help ons de beste vereniging van Amsterdam Nieuw-West te worden en doe mee!

Alle seniorleden, van elk niveau, zijn welkom. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt tot 36 per vereniging, per keer. Schrijf je dus nu in voor de 1e ronde. Dit is de uitwedstrijd op zondag 28 april aanstaande bij TV Geuzenveld. Je kunt je voorkeur aangeven voor single-, dubbel- en/of mixwedstrijden en iedere deelnemer speelt 2 partijen.

Het inschrijfgeld voor dit spektakel bedraagt slechts 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je niet alleen een paar mooie potten tennis en de gebruikelijke gezelligheid, maar ook wat goede snacks te verorberen. Dit is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Rojo Racketsports.

Tennis je niet mee op 28 april? Kom dan kijken om je verenigingsgenoten aan te moedigen!

De inschrijving voor de thuiswedstrijd op zaterdag 31 augustus, wordt na de 1e speelronde geopend. Het inschrijfformulier voor de uitwedstrijd op 28 april, vind je hier.

Vragen over the Battle of the West? Mail ons: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 611 7219

TV Osdorp

Han Hollanderlaan 1
1067 BB Amsterdam