Lidmaatschap en contributie

Iedereen is welkom bij TV Osdorp
Of je nu wilt kennismaken met tennis, een beginner bent of juist een ervaren tennisser: je kunt direct lid worden. We hebben geen wachtlijst.

Leden kunnen van 1 april tot en met 31 oktober buiten tennissen. Daarnaast kun je het hele jaar, dus van 1 januari t/m 31 december, deelnemen aan toernooien en kampioenschappen van TV Osdorp en open toernooien van andere tennisverenigingen. Als je in de wintermaanden, van november t/m maart, bij ons buiten wilt tennissen kun je een winterlidmaatschap afsluiten.


Diverse lidmaatschapsvormen
Je kunt kiezen uit diverse lidmaatschapsvormen, zoals een daglidmaatschap of volledig lidmaatschap. Junioren zijn geboren in 2004 of later, jongsenioren tussen 1998-2003, en senioren in 1997 of langer geleden. 

Kies het lidmaatschap dat bij je past.


 Tennisvereniging Osdorp rekent geen inschrijfgeld en je hebt geen bardienst.

Gezinskorting 
Een kind ontvangt korting op het lidmaatschap indien een ouder ook lid is.
Is het kind geboren in 2010 of later dan bedraagt de korting 50%.
Bij een geboortedatum tussen 2004-2009 is de korting 25%.
Een kind kan maar van één ouder korting ontvangen (ouder/kind-combinatie).

Lid worden na april
Als je na april lid wordt, dan berekenen we de contributie naar evenredigheid per 1e van de maand van aanmelding.

Hulp bij lage inkomens
Wanneer je een laag inkomen hebt kan het Jeugdfonds Sport Amsterdam misschien helpen met het betalen van de contributie.

*) Voorwaarden competitielidmaatschap

  1. Het competitielidmaatschap geldt alleen voor de voorjaarscompetitie, dus voor de periode april tot en met begin juni (laatste inhaaldag van de competitie). In die periode mag je gebruikmaken van de tennisbanen voor trainingen met je competitieteam en deelnemen aan toernooien en activiteiten van TV Osdorp. Na afloop van voorjaarscompetitie moet je tennispas worden ingeleverd, tenzij je besluit om alsnog lid te worden van TV Osdorp. Word je niet lid, dan word je na de competitie uitgeschreven bij TV Osdorp en als TV Osdorp-lid van de KNLTB.  

  2. Per competitieteam moeten minimaal twee spelers van TV Osdorp meespelen.